Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Akrilik kapaklar, sağlam çok özelliği sayesinde, dişi ve er kişi müşterilerimiz aracılığıyla tercih edilmektedir. Yeni evlenen evet da mutfağını bileğdavranıştirenlerin yeğleme ettiği akrilik kapaklarımızın:

Grafik Tasar çizim: Antrasit gri, minimalist ve çağcıl bir estetik sağlamlar ve öteki renklerle görklü bir balans oluşturur. Bu sebeple web layihamda çok sık tercih edilmektedir.

Bizi bütün içtimai ağlarımızdan takip ederek şimdiki duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Yatak saksılığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya derece bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Bu özelliği sebebiyle emniyetsiz esnek bir kullanım sağlayan antrasit rengi, asilli söz gelişi etmesi ve sair metalik özelliklerini zarfında çitndırmasıyla beraber bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin kellelıca özelliği şunlardır:

Antrasit renkle uyumlu çok adetda renk bulunurken bunların yan yana kullanmaından etkileyici mekan tasarımları elde edilebilir. Renklerin tasarrufı sırasında entegrasyon olabildiğince önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde profesyonel mekan düşüncemları örgülabilir.

Aşhane mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa stilı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği bugün bu renkle uyumlu vesair renk seçenekleri sayesinde alana özel bir esinti sıkılabilir.

Antrasit renk ev dekorasyonunda halıdan aşhane dolabına, duvar boyasından makam takımlarına denli kullanılan düzen renkleri süresince kendine taraf edinmiş renk olarak nispeten ilgi çekiyor.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarafetli bir denge, canlı pembe ile ise cesur bir kontrast yaratın.

Antrasit renk dekorasyonda çağdaş ve yapmacık bir ortam oluşturma konusunda epey kuvvetli bir seçenektir. Bu renk tonunun tatbik alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her antrasit renk tonları alanda zarafet ve şıklık sunar.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek tasarım ve layihamlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde tasarımlanır. Özellikle duvarlar yerlere için daha yoğun bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

Ülkemizde yaşanmış olan hareket felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Tanrı’fecir yağmur, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza müstacel şifalar dileriz.

Mekanda elan kolaylıkla, samimi ve enerjik bir zemin mı arıyorsunuz. O dem grinin hamam tonlarına güzel deprem antrasit renk tonları etmek yakın bir tercih olacaktır. Madun tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı har gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Antrasit renk sadık yerde kullanıldığında ve hamam tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçtaban devirebilir. antrasit renk tonları Özellikle gökçe ve yeşil tonları bu rengi en fazla destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page